Bambus Non-Alunecare Mat Baie Cu Roll-Up De Design Pentru Spa-Saună - Piscină Interioară Folosi Pentru Bucătărie, Dormitor, Baie, Toaletă

  • 161.19lei
  • 194.19lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Material: Paie
  • Origine: China Continentală

Sku: s265469

Fabricat de înaltă calitate naturale de bambus și nu are nici substanțe chimice nocive.Pielea poate contacta direct acest mat, fără a afecta sănătatea.Este folosit pentru a suferi de înaltă temperatură apă și zahăr dezinstalare, ceea ce face din lemn covoraș baie curat și mai dure.Bambus lemn este eco-friendly și regenerabile.

Mat are un design ventilate pentru a asigura fluxul natural de aer și apă, fără a se preocupa de acumulare a apei.Este mai ușor să se usuce, și poate oferi o mai bună de aer pentru picioare si se simt mai confortabil.

Anti-alunecare de picioare de cauciuc ține de bambus mat baie ferm în loc, să ofere un nivel optim de siguranță în timpul dușului clipe, pentru un confort maxim.Non-alunecare de suprafață pad protejează podele dumneavoastră și vă oferă o bază mai stabilă.

Acest multi-scop mat poate fi, de asemenea, utilizat în apropierea piscine, bucătărie, dușuri, ca un covor de bun venit, și mai mult.Noastră mat este perfect atât pentru utilizarea în interior și exterior.Se adaugă o notă de natura și de lux doar despre oriunde cu acest bambus mat.Saltea bambus poate fi un cadou perfect pentru prieteni și familie.

Roll-up de design vă permite să stocați mat departe cu ușurință și în mod eficient atunci când este necesar.Puteți ori mat, atunci când merge în aer liber pentru excursii, cum ar fi RV camping, picnic pe plajă și piscină.Saltea bambus este ușor pentru a stoca și cu economie de spațiu.

Culoare: carbon culoare lemn

Material: bambus

Dimensiune: 40 x 60cm

Conținutul Pachetului:

1 x saltea bambus

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: