USB Încălzirea Corpului Pătură Berber Fleece Multifunctional Doarme Pătură Portabil 1-viteza de Încălzire Produse de Iarna Cadou pentru Familie

  • 35.05lei
  • 50.06lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Lățime: 72 cm
  • Lungime: 115 cm
  • Caietul de sarcini: 72x115cm
  • Cerere: Un Loc
  • Origine: China Continentală
  • Material: Bumbac

Sku: s266387

Multifunctional Încălzirea Corpului Pătură Berber Fleece Joint Pain Relief de Încălzire Portabil Doarme Pătură de Iarnă Cadou pentru Familie

Caracteristică:

1. Premium Material: berber fleece pătură electrică este de primă de miel căptușeală lână și bumbac, care este super moale si confortabil, non-decolorare și durabile pentru a vă ajuta prin frigul iernii.Mâna-care acoperă o parte este zona de încălzire, și-a construit-in de încălzire cu temperatură constantă fir ofera o mână de caldura.

2. Potrivit pentru Sezoanele Reci: Acest lucru de înaltă calitate, ușor canapea pătură va tine confortabil și cald.USB multi-funcție pătură electrică, 5V tensiune în condiții de siguranță portabil de alimentare, portabil încărcător de baterie poate alimenta pătură electrică.Dacă sunteți de camping sau de lucru, un adevărat lux în nopțile reci

3. Dimensiuni mici: Nostru pătură termică măsuri 72x115cm /28.34x45.27inch, acesta poate fi rulat sau stocate într-o pungă pentru portabilitate ușoară, multifuncțional pătură poate fi un mic quilt în timpul un pui de somn sau o pelerină.

4. Multifunctional Scenarii de Utilizare: pătura este potrivit pentru diferite ocazii, fie că sunt culcat pe canapea ma uit la TV sau de lucru la birou, vă puteți bucura de caldura de pătură moale, fără griji despre vreme rece.

5. Nu Baterii: Nu voluminoase pentru încălzirea incintelor sau scumpe facturile de încălzire necesară.Alăturați-vă de antrenament și de a salva pe costurile de energie.Acest USB-operate pătură este un îndemână mai cald.

Caietul de sarcini:

Aplicație: Un Scaun

Nume produs: USB încălzire electrică pătură

Tensiune nominală: 5V 1A

Culoare: gri, roz

Sursa de alimentare: USB interfata

Patura electrica material: Berber Fleece

Linia de lungime: 1 m/39,37 in

Dimensiune produs: Despre 72x115cm /28.34x45.27inch

Patura electrica cutie de viteze: 1 treapta

Notă:

Zona încălzită electric pătură doar devine fierbinte în buzunar în cazul în care vă acoperi mâinile, iar restul de pătură nu devine fierbinte.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Electric de Încălzire Pătură

Adauga un comentariu

Rating: