Pompos Iarba Buchet Natural Iarbă De Pampas Buchet Natural Maro & Alb Pompos Iarba Bunny Cozi De Flori Uscate Tulpini De Grâu

  • 68.14lei
  • 136.23lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Origine: China Continentală
  • Ocazie: Petrecere
  • Material: Bumbac

Sku: s264966

Caracteristici:

1. Interesant DIY, puteți scurta durata de flori uscate în funcție de preferințele dumneavoastră.Este cea mai buna alegere pentru aranjamente florale.

2. Termenul de valabilitate este mai mare decât cea de flori artificiale.Acesta poate fi utilizat în mod continuu pentru mai mult de un an

3. Valul va cădea ușor atunci când tremura, care este o caracteristică naturală.Prin urmare, să fie atenți atunci când atingerea și se deplasează.

Caietul de sarcini:

Nume: Stuf De Flori Set De Decorare

Ambalare dimensiune: 45*5*7cm/17.72*1.97*2.76 în

Greutate: aproximativ 140~160 grame / cutie

Lista De Ambalare:

Alb Mic Reed*15, Culoare Primară Mici Reed*15, Amestecati Flori*30

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Notificare:

1. Pierderea parului nu este o problemă de calitate.De toate-naturale de stuf caracteristică pierderea parului.

2. După primirea mărfurilor, stoarce în cutie, astfel încât acestea sunt cu siguranta nu pufos, aceasta trebuie să fie expuse la soare pentru câteva ore pentru a deveni pufos!

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Fiabile Materiale 】 Naturale pufos scurt iarbă de pampas este luată din natură.Acestea sunt realizate de înaltă calitate, bej natural iarbă de pampas.Dupa naturale uscate, este non-toxic și inofensiv.Poate fi plasat oriunde în casă.

2.【Perfect Pentru DIY Arte Proiectului】iarba Maro decor este foarte moale, pufos si confortabil, cu o lungime totală de 40-45cm și o pană de lungime între 15 și 25 cm.Puteți să le taie la o lungime care se potrivește dvs. de vaza.

3.【Cum să aibă Grijă】Unele vărsare la început, este normal ca acest lucru este real Pampas!Pur și simplu dau iarbă de pampas plante o lumină se agită pentru a puf-l și de a scăpa de vărsare naturale (ne place sa facem asta afara!).Loc sub soare pentru câteva ore, pentru un plus elasticitatea.

4.【Pe scară largă Utilizare】naturale uscate iarbă de pampas este perfect pentru boho și stil vintage, mare pentru acasă sau la locul de decor ca Boem nunti buchete, living, dormitor, cafenele, restaurant si birouri etc.

5.【Cadou Pentru Prietenul】Pompos iarba face buchete minunate de cadouri pentru familie și prieteni la ocazii speciale cum ar fi Ziua Mamei, Ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, zile de naștere și alte sărbători.Îmi imaginez că la fel ca primirea ei foarte mult.

Adauga un comentariu

Rating: