Chineză Suona Instrument Manual De Tare Populară Chineză Vânt Instrument Muzical Pentru Copii, Adulti, Incepatori Elevii De Muzică De Înaltă Smoală

  • 45.27lei
  • 60.33lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Gaura De Design: Deschide
  • e mecanismul: Da
  • Origine: China Continentală

Sku: s12702

Chineză Suona Instrument Muzical, Suona Corn Sanai Cheia de F Tradiționale lucrate Manual Chineză Muzicale, Instrument de Suflat din lemn

Caracteristici:

100% Nou, De Înaltă Calitate, Durabil

Ușor să se joace cu unic tare și mare pas

De multe ori utilizate în ansambluri de muzică tradițională Chineză

Chineză tradițională instrument muzical trompeta Corn Suona

Cadoul perfect pentru iubitorii de muzica, începători și studenți.

Nume Produs: Suona

Material: Ebony/Mahon

Aplicabile: performanță Culturală, clasă de predare, practica de zi cu zi

Caracteristici: de Înaltă calitate din lemn, sunet frumos, nu este ușor de a sparge, lucrate manual

Ton: F-cheie

O: Abanos

B: Mahon

Lista De Ambalare:

Suona*1

Reed*5

Aer placă*1

Caz de protecție*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor și Umiditate: Practic suflare cap și bine-proiectat structura este propice pentru învățarea unui nou instrument ca Suona, potrivit pentru incepatori, cu un distinct tare și mare pas în cheia de F.

2.Manopera excelente: Profesional manual, de înaltă calitate, de abanos și de mahon material; masterat profesionale selectați soundholes, exacte distanță, netedă și delicată manopera în aspect elegant și fermecător tonuri.

3.Unic Luminos Timbru: A Suona are un volum tare, luminoase și timbrul dur, și este bun la exprimarea cald și neîngrădit scene, entuziasm și veselie.Său unic timbrul iese în evidență printre multe instrumente muzicale.

4.Rapid de instalat: nu vă faceți griji despre un complicat proces de instalare care pot să-și petreacă o mulțime de timp.În urma îndrumarea demonstrație și instalarea într-un timp scurt.

5.Cadouri pentru Incepatori: Datorită mare fast de Suona, este folosit pentru a însoți dans popular, artă populară, și drama.Un cadou perfect pentru incepatori, iubitorii de muzică, și studenți, copii.

Adauga un comentariu

Rating: