6Pcs Tac de Biliard Sfat Clemă Tacul Sfat Instrument de Reparații Pentru Masă de Biliard Cue Sfaturi Accesorii

  • 63.40lei
  • 102.26lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • SPORT: snooker
  • Origine: China Continentală

Sku: s16387

6Pcs Tac de Biliard Sfat Clemă Tacul Sfat Instrument de Reparații Pentru Masă de Biliard Cue Sfaturi Accesorii Suficiente pentru a Folosi și de Înlocuire: sunt 6 bucati de tac de biliard sfat cleme în pachet, care poate deține cue sfat pe timp de lipire pe inel; abundent, cantitatea și măiestrie rafinat poate satisface nevoile dumneavoastra pentru utilizarea de zi cu zi și de înlocuire.

Folosiți cu Încredere: cue tip kit de reparare este fabricat din Metal de calitate, puternic și de încredere pentru a utiliza, nu este ușor să se estompeze, rugini sau coroda, pot fi păstrate și aplicate pentru o lungă perioadă de timp, oferind o protecție eficientă la bastoane.

bețele Ușor de Utilizat: piscina stick sfaturi kit de reparare este simplu și convenabil de a folosi; Se poate cu ușurință clemă sfaturi cu privire la cue după lipire, și puteți utiliza cataramă de metal pentru a regla etanșeitate.

Usoare si Portabile: tacul de reparare sfat kit-ul este mic în dimensiuni și ușor, convenabil de a transporta și stoca, fără a lua mult spațiu; puteți lua cu ușurință la sala de biliard, aducându-vă o mulțime de conveniență.

Pe scară largă se Aplică: bastoane tac sfat repair kit este compatibil cu cele mai multe piscina cu bile nuanță sfaturi, poate fi un asistent este necesar pentru biliard incepatori si entuziasti, economisind timp și efort..

Culoare:argint

Material:Metal

Conținutul Pachetului:

6 x Cue sfat instrumente de reparare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: