Mini LED Simfonie de Lumină Controler Wireless SP601E Dual Semnal de Ieșire Bluaetooth-compatibil Muzica Controler pentru Benzi cu LED-uri Lumina

  • 58.33lei
  • 83.34lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • programe ubuntu, 620241 8 controller, pubg controller iphone 8 plas, zte 8 mini caz brp, huse iphone 8 mini r56, minicontroller 8 programe, mpu6000 controller, ghirlanda 8 programe, controler tx3 mini, ps4 controller iphone 8
  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: -
  • Tip De Element: Controler RGB
  • Nume De Brand: RTNLIT

Sku: s475572

Descriere

Caracteristici:

Acesta poate fi controlat de la distanță printr-o APLICAȚIE mobilă sau RF control de la distanță.(Mobile APP: vă Rugăm să scanați codul QR de pe produs pentru a descărca și instala)

Dublă de ieșire cu două semnale diferite, ușor de utilizat de control adresabil pixel benzi cu led-uri de lumină pentru a satisface nevoile diferite și aplicații.

Suport comun singură linie LED driver IC pe piață, e.g.WS2812B SK6812 UCS1903 TM1804 etc.

Built-in de 36 de moduri diferite. 12 Muzica și 24 de Non-efecte de Muzică, multi-parametri reglabile.Și cu economisire în mod automat setarea parametrilor funcției.

DC5~24V largă de tensiune de intrare, cu sursa de alimentare anti-conexiune inversă funcției.

Acest controler cu LED-uri kit-ul include, de asemenea, RF controler de la distanță, și puteți folosi telecomanda pentru a controla luminile la fel de bine.

Face-ți de lumini cu led-uri benzi ideal pentru Smart Home Decor, Nunta, Mall-uri, LCD, display-uri de publicitate, festivalul de decor.

Notă:

Acest produs ar trebui să fie depanat și instalat de către personal calificat.

Acest produs nu este rezistent la apă, așa că vă rugăm să evite soarele și ploaia.Dacă este instalat în aer liber, vă rugăm să folosiți o cutie rezistent la apa.

Vă rugăm să verificați dacă tensiunea de ieșire LED-ul de alimentare utilizată îndeplinește produs gama de tensiune de cerințe.

Diametrul firului folosit trebuie să fie suficient de mare pentru a încărca conectat lămpi cu LED-uri, și să se asigure că instalația electrică este ferm pentru a preveni sârmă de supraîncălzire sau de contact săraci declanșarea accidentelor.

Înainte de pornire depanare, vă rugăm să vă asigurați că toate cablurile sunt conectate corect, pentru a evita deteriorarea la lampa din cauza incorecte de cabluri.

Greutate Produs: 80 G / 2.82 Uncii

Dimensiuni produs (L*W*H): 120*90*19 MM / 4.72*3.54*0.75 Cm

Greutate Pachet: 80.0 G / 2.82 Uncii

Dimensiuni pachet (L*W*H): 120*90*19 MM / 4.72*3.54*0.75 Cm

Ambalaje de vânzare cu amănuntul: Da, Blister de Ambalare Pachetul include

Pachetul Inclusiv:

1 x Controler cu LED-uri

1 x Control de la Distanță

Adauga un comentariu

Rating: