50Pcs/lot 25x roșu 25x butonul negru capac ID=6.4 mm pentru 12x12mm Buton Tactil Tact mini Comutator Degustător schalter

  • 33.70lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • tactile tricou, chrome tactil buton capac, priza de pământ degustător, 100 de tact switch, clanța butonul negru, tact 5 capac, tambur tact switch, tactil buton capac de cauciuc, 68xl acoperi, degustator de vinuri
  • Tip De Element: Switch-uri

Sku: s470470

50Pcs/lot

Diametru interior(ID)=6.4 mm

alb & negru Buton capac

pentru 12x12x8 sau >8mm(H)Buton

Înălțime: 7.4 mm

Diametru exterior:13mm

Diametru interior:6.4 mm

Detaliu Dimensiune: vezi poze

culoare: rosu & negru

Material: plastic

Cantitate: 50buc ---25pcs red caps + 25pcs capace negre

articol fara butoane,doar capace

De Transport Pe Termen

Postul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată.Vom livra elementul prin China Post Air Mail und EMS.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

Cumpărătorii internaționale vă Rugăm să Rețineți: timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 10-30 de zile, vă Rugăm să fie pacient pentru sosirea.

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpara

Politica De Returnare

Dacă nu te satisface cu produsul nostru, vă rugăm să ajute pentru postul nostru de produse înapoi la noi.Tu ar trebui să plătească înapoi post poștale.După ce vom primi produsul nostru, am promisiunea de a de recuperare de 100% din bani.

Dacă produsele este rupt înainte de sosire pentru tine, tu ar trebui să facă este de a lua o fotografie pentru a arăta ne-a rupt de produs.Am promisiunea de a de recuperare de 100% din bani.

Dacă nu puteți primi produsul în termen de 40 de zile, vă rugăm să contactați cu noi, promitem să amortizare 100% din bani.

Adauga un comentariu

Rating: