Gimnastica ritmică colanti fete fără mâneci de culoare galben-verde de lux flash diamant concurs de performanță haine de formare

  • 1 911.64lei
  • 3 823.29lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Origine: China Continentală
  • CN: BEIJING
  • Gen: Fete
  • Material: Spandex, Poliester

Sku: s466391

La LIUHUO Mai bun, fericirea ta & moda rafinat nostru este prioritatea Nr.1.

Insistând pe realizarea de mediu și de produse high-end este urmărirea consecventă a brandului nostru, și de calitate și de încredere de cumpărători sunt cheile succesului nostru.

Fiecare rochie este realizat manual de catre designerii nostri care au mulți ani de experiență pentru a face concurs de costume.

Materialul este alcătuită în principal din cel mai nou model și calitate, elastic velur, elasticitate mare spandex, precum și precise obligatorii de calificare și decorarea diamant sau model de dantela.

Materialul ales este caldura păstrat, stabilitatea culorii, sudoare absorbit și luminoase de culoare; de brand nou personalizat patinaj rochie cu potrivire elastic de par inclus.Toate rochiile au chiloții sunt atașate.

Costumele sunt pur hand-made.Produsul finit nu poate fi exact la fel ca și imaginea originală.Din cauza diferenței de mărime și culoare, imagini ale unor stiluri sunt de pe Internet și alte designeri.Stilurile, linii și pietre prețioase sunt foarte complicate.E aproape imposibil să facă exact același lucru.Vom face noastre cele mai bune pentru a fi similar, astfel încât se pare la fel de ansamblu.Vom înlocui unele similare accesorii din dantela cu altele similare.Noi bun venit fiecare client prieten pentru a oferi design vor, vom încerca noastre cele mai bune pentru a nu te lăsa în jos.

Vă mulțumesc pentru încredere în LIUHUO.

Feedback-ul:

1. Depindem de satisfacția clienților, pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv de 5 STELE este extrem de important pentru noi.Dacă sunteți stratificat cu produsele noastre, vă Rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul dvs. pozitiv.

2. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a contacta cu noi.Vom face tot ce putem și să lucreze cu tine pentru a rezolva orice probleme.Trimite feedback-ul negativ nu este târziu dacă problema nu este rezolvată.

Adauga un comentariu

Rating: