Rectangulare Tubulare Dantela de Metal de Tăiere Muri Dantela Rafinat Muri Tăiate Relief Matrita pentru DIY Album Album Înfrumusețarea

  • 13.11lei
  • 18.17lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • mor reduceri dantelate, mor reduceri butterflay, mor reduceri sirena, mor reduceri franceză, mor reduceri de manechine, mor reduceri amintiri, mor reduceri de ambalare tipografie, mor reduceri pupa, mor reduceri frim, japoneze mor reduceri
  • Origine: China Continentală

Sku: s463120

H05E Rectangulare Tubulare Dantela de Metal de Tăiere Muri Dantela Rafinat Muri Tăiate Relief Matrita pentru DIY Album Album Înfrumusețarea

OOTDTY

Caracteristici: de brand nou și de înaltă calitate

De înaltă calitate: Realizate din carbon de înaltă calitate din oțel, subțire și durabil, nu este ușor de a sparge sau deforma, margini netede, ușor de curățat, și pot fi utilizate și stocate pentru o perioadă lungă de timp.

Unicitatea: Utilizați acest mucegai pentru a face o formă unică.Face dvs. de card sau de hârtie într-o formă specială.Ele sunt, de asemenea mare pentru a face template-uri pentru a adăuga unele elemente frumoase la meserii de hârtie.Începătorii pot deveni, de asemenea, ambarcațiunile de masterat.

Scop: puteți folosi nostru de tăiere mor pentru DIY scrapbookings, invitatii de nunta, felicitari de Craciun, cadouri, decoratiuni petrecere, album foto rame, albume de buzunar, agende și acasă decoratiuni.

Vacanta cuțit mucegai: Rafinat gol dreptunghiular dantela de tăiere mor, potrivite pentru diferite festivaluri, cum ar fi de Crăciun, de nunta, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Mamei, ziua de naștere și alte semnificative festivaluri.

Cadouri deosebite: Această reducere șablon este o modalitate foarte bună de a impresiona pe cei dragi, adăugarea de caracteristici deosebite la ambarcațiuni de hârtie, acesta va fi un cadou rafinat pentru a sărbători orice ocazie.

Caietul De Sarcini: Material: Otel Carbon

Dimensiune: Aprox. 14.3x9.8 cm/5.63x3.86 în

Pachetul Include: 1x Dantela de Metal de Tăiere Mor

notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Adauga un comentariu

Rating: