LED Mingea Bouncy Zâmbet Fata Bouncy Ball Intermitent Mingea Senzoriale Jucărie Stoarce Senzoriale Jucarii Minge Stralucitoare Pentru Favoruri de Partid Student

  • 1.07lei
  • 3.02lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • bile bouncy, minge lipicios, Bile pentru copii, jucărie capsulă automat, unicorn jucarii pentru fete
  • Material: Cauciuc
  • Origine: China Continentală
  • Varsta Recomanda: 12+y

Sku: s317665

Descriere:

LED Minge Bouncy este moale, recul mare, și luminoase, cu interactive intermitent LED-uri de lumină.Ideal pentru diverse tematice, carnavaluri sau concerte.LED Lumina Minge Bouncy este practic de a face pe oameni calm și relaxat.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Flash Minge Bouncy

Produs material: PVC

Dimensiune produs: 5.5*5.5*5.5 CM/2.16*2.16*2.16 ÎN

Putere mod de alimentare: baterie buton*1 (produsul vine cu o baterie buton)

Lista de ambalare: Flash Minge Bouncy*1 (de culoare aleatorii)

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fascinant Stoarce Jucarii: Senzoriale Jucarie Minge Bouncy este foarte distractiv pentru copii și adulți.LED Mingea Bouncy adoptă luminoase, solid, și culori vibrante modele.O jucărie mare pentru a vă ajuta să scuti de stres de zi cu zi.

2.Utilizarea cu Usurinta: flash bounce strălucește în culoarea atunci când lovind mingea.Bouncy Lumina Minge pentru Copii este un joc drăguț și amuzant jucărie.Doar bounce flash minge bouncy împotriva o suprafață solidă pentru a activa flash internă.

3.Utile Minge Luminos: LED Mingea are lumini strălucitoare și este potrivit pentru diverse jocuri de noapte.Ideal pentru persoanele în vârstă sau cei cu mâini slabe și degetele dexteritate.Minge Bouncy, de asemenea, poate fi folosit pentru masaj palma pentru ameliorarea presiune.

4.Material selectat: LED-uri de Lumină Minge Bouncy are o mare calitate, selectate cu material PVC.Stoarce Minge Bouncy este moale, în condiții de siguranță, și potrivite pentru oameni și animale de companie, cu interactive intermitent LED-uri.

5.Cadou fabulos: Sunt cadouri de sărbători gata?LED-Minge Bouncy este un cadou minunat, care este potrivit pentru Crăciun, Ziua copilului, petreceri, aniversari, etc.Adaugă strălucire la întuneric părți.

Adauga un comentariu

Rating: