Permanența Obiectelor Cutie Durabil Montessori Cutie Din Lemn, Jucarii Din Lemn Kit De Joc De Peste 1-Ani Băieți Fete Copii Preșcolari Forma

  • 33.51lei
  • 67.02lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Numărul De Model: Montessori 5 In 1 Jucarie
  • Varsta Recomanda: 12+y
  • Origine: China Continentală
  • Material;: Lemn
  • Picătură De Transport Maritim: Suport

Sku: s310075

Caracteristici:

Am proiectat 5 diferite Jucarii Montessori într-un Obiect permanența cutie.

5-în-1 de lemn kit de joc ajută la dezvoltarea cognitive, motorii fine si coordonarea mana-ochi în 5 jocuri diferite

Atunci când părinții și copiii se joacă cu acest Montessori 5-în-1 jucărie jucărie de învățământ împreună, intimitatea poate fi stabilită.

material; lemn

Ambalare dimensiune: 12.5*12.5*17cm | 3.75x3.75x5.1in

Lista De Produse:

5 în 1 Montessori Jucării*1 Set

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【5 in 1 Montessori Cutie Joace】Avem 5 tipuri de jocuri în permanența Obiectelor cutie.Acesta include obiect permanent cutii, morcov recoltarea jocuri, pardoseală de lemn sortare, stivuire jucării, mingea drop jucării, cutii de monede și copil, cutii de țesut.

2.【Stimula Imaginatia copilului】 Un instrument excelent pentru a ajuta copiii mici să învețe prin joc este de 5-în-1 de lemn kit de joc.Acesta are 5 jocuri diferite, care însoțesc copilul prin diferite jocuri stadii de dezvoltare, și de a dezvolta abilitățile lor diverse.Copiii pot arunca, locul și stiva bazate pe culoare, forma, gaură, și de locație. .

3.【Divertisment Alegere/ Opțiune】atunci Când părinții și copiii se joacă cu acest Montessori 5-în-1 jucărie jucărie de învățământ împreună, intimitatea poate fi stabilită.Este potrivit pentru toate vârstele pentru a face timpul liber mai interesant.

4.【De Material selectat】 Montessori cutie juca kit-ul este fabricat de înaltă calitate, ecologice, din lemn, suprafața este netedă și fără pete nu se va rupe cu ușurință și va dura pentru o lungă perioadă de timp.Mâinile mici sunt protejate de .

5.【Perfectă Copii mici Cadouri】Pentru tinerii care învață, 5-în-1 jucarie Montessori este o plăcută și experiență de învățare angajarea.Cadou excelent pentru peste 1-ani, fete și băieți pentru zile de naștere, Crăciun și alte sărbători!

Adauga un comentariu

Rating: