3 Straturi Panta Câine Scari Scara de Companie Scări Pas Câine Rampa Canapea extensibilă Scara Pentru Câini Pisici CW

  • 119.87lei
  • 266.43lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Agilitate Echipamente

Sku: s267728

Puncte:

1, Pet scari: Ajuta la câini sau animale de companie mici muta fromplace la altul, și Scara poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

2、Convenabil de a Folosi: este convenabil pentru animale de companie pentru a urca pe canapea sau pat, fără a afecta alte obiecte.

3、Premium Material: Realizate din extrem de respirabil și rezistent material, scara este confortabil și nu este ușor de deformat.

4、Ușor de Curățat: Câine Scări Pas capacul poate fi îndepărtat complet și se spală.

5、Mari dimensiuni scari: 60*42*39 cm; suficient de mare pentru a instrui în mod eficient câini în sus și în jos pe scări.

Caracteristici:

1. Animale de companie scari: Ajuta la câini sau animale de companie mici se mute de la un loc la altul, și Scara poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

2. Convenabil de a Folosi: este convenabil pentru animale de companie pentru a urca pe canapea sau pat, fără a afecta alte obiecte.

3. Premium Material: Realizate din extrem de respirabil și rezistent material, scara este confortabil și nu este ușor de deformat.

4. Ușor de Curățat: Câine Scări Pas capacul poate fi îndepărtat complet și se spală.

5. De mari dimensiuni scari: 60*42*39 cm; suficient de mare pentru a instrui în mod eficient câini în sus și în jos pe scări.

Caietul de sarcini:

Stil: 3 straturi panta

Material: flanel + burete de inalta densitate

Dimensiune produs: despre 60*42*39 cm/23.62*16.54*15.35 inch

Comprimat dimensiune: 36*32*15cm/14.17*12.60*5.91 inch

Greutate brută: aproximativ 2kg

Observații: Această secțiune este o compresie secțiune.La primirea bunurilor, acesta trebuie să fie demontat pentru a permite burete sa-si revina si a pus pe un sacou pentru a utiliza

Lista De Ambalare:

Animale De Companie Pași*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ajuta animalele de Companie Mici Mișcare: Câine Scări Pas poate ajuta la câini sau animale de companie mici muta fromplace la alta, de aceea este foarte practic.Acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

2.Convenabil pentru Tine: Pentru animale de Companie noastre de Alpinism Scara poate fi folosit pentru animale de companie pentru a urca pe canapea sau pat, fără a deteriora alte elemente, este foarte convenabil.

3.Respirabil și Confortabil: de înaltă calitate de catifea și de înaltă densitate material burete, Câinele nostru Pat Rampa este respirabil, confortabil, elastic, și nu este ușor să se deformeze.

4.Pot Fi Scoase și Spălate: Folosind un design detașabil, Câinele nostru Pat Mare Pas poate fi eliminat complet și se spală.Este foarte ușor de curățat și practice.

5.Pentru mai Multe Locuri: Pentru animale de Companie noastre Canapea Alpinism Scara poate se potrivi stilului dvs. individuale, se va a se potrivi mai bine camera de zi, dormitor, spatiu personal.

Adauga un comentariu

Rating: