Student Cuțite De Utilitate Pen Ambarcațiuni Instrument De Tăiere Hârtie Stilou Ambarcațiunile De Instrumente De Tăiere De Tăiere Hârtie Instrumente Sculptură Cu Clip De Buzunar

  • 17.29lei
  • 34.58lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Origine: China Continentală

Sku: s266327

Descriere:

Ceramica de hârtie de tăiere este conceput cu o Morandi culoare desen animat model, care pare drăguț, ușor de transportat și depozitat, mai sigur decât obișnuit ambarcațiunile de cuțite.Aceeași dimensiune ca și obișnuit pixuri cu gel, acesta poate fi ușor pus într-un caz creion, geantă de mână sau de buzunar.Neted și subțire pen corpul este ușor de a deține și de prindere.

Caietul de sarcini:

Nume: Desene Animate Model Student Cuțite De Utilitate Pen

Material: ABS

Dimensiuni: lungime de aproximativ 14,5 cm / 5.71 în

Lista De Ambalare:

5 x Desene animate Model Student Cuțite de Utilitate Pixuri

Notă:

1. Din cauza diferențelor de iluminat și setările de pe ecran, culoarea articol poate varia ușor de la o imagine.

2. Vă rugăm să permită o ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Portabil în Formă de Stilou de Design】ceramice de hârtie de tăiere este conceput cu o Morandi culoare desen animat model, care pare drăguț, ușor de transportat și depozitat, mai sigur decât obișnuit ambarcațiuni cuțite, mai puțin probabil să rănească degetele, făcând proiecte de reducere a o briza.

2.【Materiale de calitate】Făcut de o înaltă calitate ABS rășină caz pen, pen corpul este mai confortabil să dețină, netedă și fără bavuri exterioare, structura solida.

3.【Simplu să Utilizați】hobby cuțite pot fi puse cu ușurință într-un caz creion, geantă de mână sau de buzunar.Neted și subțire pen corpul este ușor de a deține și de prindere, și poate tocmai tăia diferite materiale.

4.【Aplicabile Ocazii】Mare precizie, foarte potrivit pentru tăierea forme complexe, aveți posibilitatea să taie imagini frumoase din cărți, și apoi să le lipiți oriunde doriți, potrivit pentru tăierea hârtie, cărți, simțit, bandă, meșteșuguri, etc. (Potrivit pentru produse din hârtie, nu este potrivit pentru suprafete dure, cum ar fi lemnul)

5.【Ca un Stilou Adevărat】Folosind ambarcațiuni de utilitate cuțite sunt mai mult de scris decat de tăiere, cu netede, precise și linii naturale.Acesta vă permite să rapid și ușor taie forme complicate, face să vă bucurați de DIY procesul de tăiere.

Adauga un comentariu

Rating: