Rasina Matrite pentru Bijuterii,Cercei set cu Cercei Epoxidice Matrite Cercel Cârlige,Inele de Salt pentru Rasina de Artizanat,Pandantive

  • 11.43lei
  • 17.06lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Origine: China Continentală

Sku: s25176

Caracteristici:

OOTDTY

Rasina matrite bijuterii kit,1 bucati de cercei rasina matrite, oferi, de asemenea, 20 de piese cercel cârlige inele de salt (25 de culoare de aur, 25 de argint de culoare).

Bijuterii rășină de a face provizii, toate rasina matrite sunt realizate din material de silicon de înaltă flexibil, durabil și reutilizabile, foarte ușor de curățat.

Tipuri de pandantiv matrite de silicon, diferite forme de moda cu gaura, picătură de apă,flori,gol rotund,ventilator,ect ele sunt mari pentru a face pandantiv, cercei, bijuterii, piese auto,breloc pe telefon, sac și așa mai departe.

Rasina matrite pentru bijuterii,rasina de silicon matrite cu suprafețele interioare netede, ușor de mucegai atunci când rășina proiecte vindecat, ajuta prelungi durata de rasina matrite pentru a folosi cât mai mult posibil.

cadouri perfecte pentru tine, familia, prietenii sau oricine care îi place meserii proiect.sau puteți face unic de crăciun, ziua de nastere, cadouri de anul nou pentru prieteni și familie.

Caietul de sarcini:

Material:Silicon

Tip:1,2

Pachetul Include:

71 De Piese De Bijuterii Rășină Matrite Kit

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Adauga un comentariu

Rating: