Aragaz Portabil Arzător Casetă De Gaz Grill De Aragaz Pentru Uz Casnic, Camping În Aer Liber Cu Grătar În Aer Liber, Piscină Interioară Camping Gătit Instrument

  • 138.60lei
  • 252.02lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Condițiile De Utilizare: Normal În Aer Liber
  • Certificare: CE
  • Tip: Aragaz Pe Gaz
  • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Inclus
  • De unică folosință: No
  • Origine: China Continentală

Sku: s19108

Puncte:

1、Usor De folosit: atunci Când vrem să lumina Caseta aragaz, avem nevoie doar pentru a activa un buton de pornire invers acelor de ceasornic trecut primul punct rezistență până când se aude un clic.Dacă nu există nici un click, porni mai departe.

2、Încălzire Rapidă: Aragazul De Camping este conceput pentru a ieșire de până la 2,1 KW, căldura poate fi ușor de controlat de către selectorul de lângă butonul de aprindere piezoelectric.Acest aragaz este suficient de puternic pentru a găti orice ai putea avea nevoie în timp ce de camping sau backpacking.

3、Camping Esențiale: Un portabil aragaz de camping este un must-have pentru orice camping sau excursie backpacking.Caseta soba este suficient de mic pentru a se potrivi cu ușurință într-un rucsac drumetii sau camping sac.Este recomandat să utilizați 120g, 250g, sau 220g cilindri de la marile branduri

4、transport Ușor: Nostru aragaz de Camping se potrivește cu ușurință într-un caz și este ușor de depozitat în spații înguste, ideal pentru cei de pe drum și cei în căutarea pentru o rapidă picnic, fără a lua prea mult spațiu ideal portabil vase

5、Cadoul Perfect: Nostru Casetă Soba este frumos în formă și foarte drăguț, este un accesoriu perfect pentru camping, de sprijin, de transport, și alte aventuri.Acesta poate fi, de asemenea, utilizate pentru gătit acasă, în aer liber, grătar grătare, c.

În aer liber Camping Windproof Cuptor Sobe Detașabil Scut de Vânt pentru Drumeții de Călătorie Picnic Pescuit

Caracteristică:

1. Realizate din oțel inox 304, detasabila, usor de curatat, și dublu vânt.

2. Patru parbrize înconjoară flacăra, și arde cu flacără mai stabil.

3. Universal windproof, potrivite pentru diferite marci de casete cuptoare, cum ar fi Yangu/Qianshi/Mixian/Judec.

Putere calorică maximă: 2.1 KW (1800kcal/h)

Aprindere metoda: aprindere piezoelectrica

Dispozitiv De Siguranță: Senzor De Presiune Supapa

Dimensiunea 246×204 x 89mm

Greutate de aproximativ 0,98 kg

lista de ambalare

Caseta aragaz*1

1. Datorită temperatura de culoare a ecranului, camera foto, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, imagini de unele produse pot avea o ușoară diferență de culoare, iar culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permită o ușoară diferență de dimensiune din diferite manuale măsurători.

Este recomandat să alegeți 120g, 250g sau 220g cilindri de la marile branduri, cum ar fi Suning, Boyuan, Marxistă, Iwatani, etc. Este mult mai confortabil pentru a utiliza cu aer stabile sub presiune.

Adauga un comentariu

Rating: