Pliabil Camping Parbriz -Aragaz de Camping Scut de Vânt -Camping Scut de Vânt pentru Cuptor cu Gaz,pentru Rucsac Camping,10 Plăci

  • 50.85lei
  • 105.98lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • lixada 3000 de aragaz, lixada lemn aragaz camping, lixada pliabil tijă de pescuit, aragaz de camping lixada, lixada aragaz pliabil, aragaz pe gaz în aer liber, lixada mini soba pe lemne, lixada aragaz 25g, aragaz pe gaz cu combustibil dual, lixada aragaz amazon
  • Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu: Nu sunt incluse
  • Certificare: NICI unul
  • De unică folosință: No
  • Origine: China Continentală

Sku: s18274

Pliabil Camping Parbriz -Aragaz de Camping Scut de Vânt -Camping Scut de Vânt pentru Cuptor cu Gaz,pentru Rucsac Camping,10 Plăci

LUMINĂ GREUTATE :pliabil din aliaj de aluminiu aragaz parbriz cantareste, foarte ușor și potrivit pentru camping în aer liber și drumeții.

POTRIVIT DIMENSIUNI:dimensiunea de fiecare camping parbriz este de 3.3 inch X 9.5 inch, iar înălțimea este de 9.5 inch, în timp ce acesta poate proteja aragaz alcool la vânt și este ușor de transportat.

UTILIZARE FLEXIBILĂ:În aer liber camping aragaz parbriz este format din 10 piese din aluminiu, conectate prin balamale detașabile și pot fi ușor demontat în etc , în funcție de dimensiunea de aragaz de camping.

FIXAT FERM:Există două cârlige de fixare la ambele capete de alcool aragaz camping parbriz, care se poate fixa ferm pe pământ, și acesta poate fi utilizat în mod normal, chiar și în vreme cu vant.

MULTIFUNCȚIONAL: Perfect pentru drumeții, picnic, backpacking, camping și alte activități în aer liber.Costum pentru sobe de camping, backpacking sobe,butan sobe, alcool sobe ,sobe cu gaz etc.

Culoare: argint

Material: aliaj de aluminiu

Conținutul Pachetului:

1 * Pliante de picnic parbriz

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: