1 Pereche Masina Fața Portbagaj ABS, Cârlig pentru Tesla Model 3 2021 Auto Interior Geanta Cârlig Suport Umeraș Mașină de Stocare de Înaltă Calitate Accesorii

  • 48.25lei
  • 96.49lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • tesla model 3 font portbagaj, tesla model 3 de carbon față de buze, gotway tesla 2, tesla model 3 aluminiu pentru portbagaj, tesla model 3 emblema de metal, tesla model 3 primăvară portbagaj, tesla model 3 portbagaj carbon, tesla model 3 portbagaj plin, tesla emblema imagine, tesla model 3 refresh portbagaj
  • Numele Produsului: Față Portbagaj Cârlig
  • Montarea: Pentru Tesla Model 3 2021 accesorii
  • Material: Abs
  • Articol Greutate: 20g
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: JIUWAN

Sku: s116502

1 Pereche Masina Fața Portbagaj ABS, Cârlig pentru Tesla Model 3 2021 Auto Interior Geanta Cârlig Suport Umeraș Mașină de Stocare de Înaltă Calitate Accesorii

Caietul de sarcini:

Denumire produs: fata portbagaj cârlig

Material: ABS

Culoare: Negru

Greutate: 20g

Caracteristici:

1. Material ABS de înaltă rezistență, tenacitate bun, durabil.

2. Auto originale model, material ecologic, stabil portante.

3. Dublu cârlig de design, înapoi nervuri de rigidizare, instalarea arc este în concordanță pentru a preveni articole de agitare atunci când de conducere.

4. Ușor de instalare, gata de utilizare.

Aplicabile Model:

Pentru Tesla Model 3 2021

Pachetul include:

1 Pereche masina fața portbagaj cârlig

Notă:

1.Dacă Aveți Orice Întrebări Înainte Sau După Cumpărare,Vă Rugăm Să Ne Trimiteți Un E-Mail În Primul Rând,Vom Ajunge Înapoi La Tine În Termen De O Zi Lucrătoare, Vă Rugăm Să Fie Răbdare.

2.Când Plasați O Comandă, Pentru A Alege Metoda De Livrare Si Plata Comenzii, Inclusiv De Transport Maritim.După Ce Plata Este Finalizată, Va Vom Trimite Produsul În Termen De 3-7 Zile.

3.Datorită Diferite De Vămuire Ori În Diferite Țări,Nu Putem Garanta Timpul De Livrare De La Toate Transporturile Internaționale.

4.Dacă Nu Ați Primit Expedierea În Termen De 30 De Zile De La Plată,Vă Rugăm Să Ne Contactați.Vom Urmari Expedierea Și De A Lua Înapoi La Tine.

5.Dacă Sunteți Mulțumit Cu Noastre De Produs Și Service,Un Serviciu De 5 Stele Feedback-Ul Pozitiv Va Fi Mult Mai Apreciat.

Adauga un comentariu

Rating: